HTML

A különleges Origo Bisztró

2012.05.25. 11:02 Origo Bisztró

Budapest elegáns lakóövezetében, Pasaréten található az Origó kávézó-bisztró-bár. Az Origoban mindenki megtalálja a neki megfelelő kikapcsolódási lehetőséget, legyen szó étkezésről, koktélozásról, kávézásról, vagy akár meccsnézésről.

Az ínyencek biztosan meg lesznek elégedve az étlapon megtalálható rengeteg finomsággal, az éhes vendég válogathat a zsíros kenyértől a libamájig mindenféle étek között. Akármelyik napszakban érkezzen is a vendég, mindig talál annak megfelelő fogást. Reggelire szendvicsekből és péksüteményéből, ebédre és vacsorára két vagy akár három fogásos gasztronómiai csodákból szemezgethet a kedves vendég.

Az Origo kávézó és bár része, egy meghitt, kellemes terasz, ami ideális hely kisebb-nagyobb baráti összejöveteleknek, randevúknak, vagy délutáni találkozóknak. Az itallapon rengetegféle bor található, mindenki megtalálja a saját szájízének megfelelő fajtát. De az se aggódjon, aki nem kedveli a szőlőből készült nedűt. Bárki találhat kedvére való italt a rengeteg kávé, rövidital vagy üdítő között.

Ha kíváncsi vagy a teljes étlapra és itallapra látogass el a www.origobisztroetterem.hu oldalra!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://origobisztro.blog.hu/api/trackback/id/tr904545320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása